XRS'24 offroad 14/1/24

16/01/2024
by Rc Fanatix
To 2024 ξεκίνησε με τον 1ο αγώνα της αγαπημένης μας κατηγορίας...... ........ offroad 4wd και 2wd. Ο καιρός όλη την εβδομάδα βροχερός αλλα την Κυριακή το πρωι ειχε λιακαδα. Βεβαια το πρωι που φτάσαμε ολα ηταν ασπρα και παγωμενα λογω της χαμηλης θερμοκρασιας οποτε και καθυστερησαμε οσο μπορουσαμε την εκκινηση. Ξεκινησαμε με τα 4wd που ηταν μια αντιγραφη του περσινου 1ου αγωνα με τον Μουρτζουκο να παιρνει pole αλλα και στο νημα τον αγωνα. Ο Μαρουγκας με θεματα ολη μερα ηρθε 2ος πιο πολυ απο τον πολυ δικαιο αλυταρχη αλλα τελικα εκανε εναν καλο αγωνα ξεκινωντας απο 6ος καταφερε να διεκδικησει τον αγωνα πανω στη γραμμη του τερματισμου και τελικα να δωσει το αυτοκινητο του στον 1ο Μουρτζουκο να του το σεταρει για τον επομενο αγωνα. Ο Δουρος στην 3η θεση δεν αποτελει πια εκπληξη και παιζει στα ισα τον οδηγο του(αυτον που τον φερνει πιστα) Κουρκουμελη. Ο Γεωργαντας μετα απο αρκετο καιρο και με την αρωγη του Μουρτζουκου στο δεσιμο του XB4 παραλιγο βάθρο. Ο Κουρκουμέλης μάζεψε πολυ κύπελλο σε αυτον τον αγώνα αφου έγινε και η απονομή της χρονιάς με 1η και 3η στα 2wd και 4wd αντίστοιχα. Ο Κατσιγιάννης με το πιστό του σουμαχερ λυνει δενει και απο τηγανίτα τίποτα. Ο Περιαλης πισω του μας εμφανισε το καινουριο όπλο XB4'24 με πολλες σχεδιαστικές ανησυχίες στο καπάκι αλλα και στο σετάπ. Ο Διαλούπης μεγάλη κότα με τα ηλεκτρονικά αφου του είπαμε δεν περνάει νερό αλλα έβγαλε φοβερές φωτό οπως αυτη παραπάνω. Ο Κωνσταντάρας στα βήματα του Κατσιγιάννη με το σουμάχερ. Στα 2wd ο Κατράνης ήταν άπιαστος με πολύ καλή οδήγηση χωρίς καταλληλα λάστιχα κέρδισε pole και αγώνα. Ο Κουρκουμέλης ίσως να εχει δυσκολη δουλεια φετος να υπερασπιστεί τον τίτλο του γιατί μπαίνει εκεί ανάμεσα και ο goldfinger. Κατσιγιάννης και Κωνσταντάρας έκλεισαν την κατάταξη αυτου του πολύ δύσκολου αγώνα. Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες συνθήκες οδήγησης και θέλει προετοιμασία και υπομονή. Ολα κυλησαν ως συνηθως καλα με καποιες ανησυχιες του Μαρουγκα που θέλει να τα βάλει με τη διοργάνωση τη γραμματεια τον αλυταρχη τον τεχνικο έλεγχο το ταμειο τον αδηγο τον ξετουμπαριστη και δε θα του βγει σε καλο. Απο F ξεκινανε και τα δυο FIA και FANATIX αλλα στη Σταμάτα δεν περνάνε τα τσαλιμια του Φερσταπεν. Τέλεια περάσαμε ψοφήσαμε κρυώσαμε ζεσταθήκαμε τρέξαμε κοντράραμε γελάσαμε και ανυπομονούμε για τον 2ο αγώνα τον επόμενο μήνα καιρού θέλοντος. Σας ευχαριστούμε όλους για το αψογο χομπι racing στυλ σας. 

Hpi Challenge rental car

04/01/2024
by Rc Fanatix

Τιμή ενοικίασης............... ....................και υποστήριξης αυτοκινήτου και εξοπλισμού για αγώνα 25ευρω (σύντομα ημερομηνίες-first come first served)
Hpi Challenge 2024
--Αυτοκινητα Hpi SPORT 3
--Hopups Hpi.
--Σχέση του ΚΙΤ 75/27.
--Λάστιχα Hpi 4780
--Zάντες συγκεκριμένες.
--Καπακια Hpi και οτι άλλο επιτρέψει η διοργάνωση .
--Μπαταρια HPI- LRP nimh και lipo 2s μέχρι 3200mah με βύσματα tamiya και deans .
--Μοτερ στοκ HPI brushed H1146 .
--3 5λεπτα προκριματικά μετράει το ενα καλύτερο(η διαδικασία αγώνα μπορεί ν αλλάζει).
--3 τελικοι 5λεπτα. ΜΟΝΟ νεοι αρχαριοι οδηγοι ή κατόπιν συμφωνίας έμπειροι μόνο προς επίδειξη.
--Κύπελλα για τους 3 πρώτους καθε τελικου.
--Συμμετοχή 25ευρώ η 1η, συν 10ευρω(35) αν καποιος θελει να τρεξει δυο ή περισσοτερες
-- τιμή ενοικίασης και υποστήριξης αυτοκινήτου και εξοπλισμού για αγώνα 25ευρω(ΔΕΝ περιλαμβάνεται η συμμετοχή)

XrayRacingSeries'23 2wd buggy champion

01/12/2023
by Rc Fanatix
Xray Racing Series '23 (XRS'23) Greece 1/10 electric Buggy 2wd 
Champion Koyrkoymelis Stelios  

XrayRacingSeries'23 TCstock champion

01/12/2023
by Rc Fanatix
Xray Racing Series '23 (XRS'23) Greece 1/10 electric TC stock 17,5 
Champion Adamopoulos Yiannis 

XRS'20 BUGGY 1/10 RD1 16/2/2020

09/03/2020
by Rc Fanatix
ASTROχαρούμενοι η περιγραφη του αγώνα με μια λεξη.  Ο 1ος αγωνας..... ....για το XrayRacingSeries'20 εγινε τελικα με κρυο καιρο γλυστερη πιστα αλλα λιακαδα. Πρωτογνωρες οι συμμετοχες για την κατηγορια δειχνουν οτι το 1/10 buggy ισως εχει μελλον. Νικητης στα 2wd ο πρωταθλητης του '19 Καλαντζακης Γ. Στη 2η θεση η εκπληξη της ημερας Καλογηρας που ξεκινησε με το δεξι το πρωταθλημα XRS'20. Στην 3η θεση ο Σιδηροπουλος ισοβαθμισε με τον 2ο με ενα καινουριο αυτοκινητο στην κατηγορια και οπως μας ειπε περασε καταπληκτικη Κυριακη. Ο "δικος μας" Κουρκουμελης στην 4η θεση μολις ενα βαθμο απο το βαθρο. Στην 5η ο Αργιτης Διαμαντης που αρχισε να το βρισκει προς το τελος μιας και ηταν η πρωτη του φορα στο πήδημα(offroad άλματα). Στην 6η ο Ηλιας Δημ. που το πηρε μονοκοπανια ετρεξε 6 κι εφυγε για το τραπεζι. Δυστυχως δεν προλαβε την "καλη" πίστα που ειχε στεγνωσει αργοτερα αλλιως θα πηγαινε μαλλον καλυτερα. Στην 7η ο coronavirus Κωστοπουλος που τον ξεχασαμε εντελως στην απονομη και φωναζε. Στην 8η ο Κωστρογλου που επρεπε να φερει το 4wd αλλα την αλλη φορα μολις δει βροχη θα ξερει. Κουτσου κουτσου στην 9η ο Κοσμιδης. Στην 10η ο αλλος Αργιτης ο Κιντης που δεν ειναι σα τον Διαμαντη στο πηδημα. Αυτος πηδαει ατσαλα τα αλματα και ειχε κατι θεματακια που τα ελυσε προς το τελος. Ο Καραβανας 11ος ηθελε να παρει μια σημαια να την κανει πανι και να σερφαρει. Στη 12η ο Στρατινακης που δεν εχει βρει ακομα το σεταπ. Στη 13η ο Λιγνος Ακης που βρηκαμε οτι ειχε λαθος λαστιχα μετα τον αγωνα. Ο εργοστασιακος xray Μπουμπαλης φορεσε το μπουφαν αλλα δε τον βοηθησε πολυ. Ελειπε και το αλλο του μισο και ηταν αποδιοργανωμενος. Στη 15η θεση ο Ιωαννιδης Κ. που το παλεψε ολη μερα με το πιο ωραιο καπακι της πιστας. Στα 4wd παραλιγο να εχουμε δραματα αφου ο Ιωαννιδης Δημ κερδισε μολις στο τελευταιο εφταλεπτο με ενα βαθμο διαφορα τον Ζαπαντιωτη που ειχε το μυαλο του αλλου...στον Καλαντζακη. Στην 3η θεση ο Κατσιγιαννης με το Thunder Cat. Εχει βαψει ενα schumacher CAT ολο αστραπες και κεραυνους και τρομαζει τον κοσμο. Ο Λιγνος Μ. ηταν κοντα στο βαθρο και το παλεψαν με τον Περιαλη αλλα τωρα που ανοιγει ο  καιρος πρεπει να πανε προπονηση. Ενας πολυ ωραιος αγωνας με αρκετες μαχες σε ολες τις θεσεις. Λογω καιρου μας ελειψαν καποιες συμμετοχες που θα εδιναν περισσοτερο ενδιαφερον αλλα εδω ειμαστε Ανοιξη ερχεται οποτε πιστευω θα παμε ολο και καλυτερα. Ευχαριστουμε ολους που ηρθατε ελπιζουμε να περασατε καλα, ελπιζουμε να σας ξαναδουμε στον επομενο αγωνα.  
     

Katsigiannis Chris 2018

25/01/2019
by Rc Fanatix
Fanatix dedicated rc driver raced more than 30 weekends in 2018. Incredible performance !!!

XRS'18 TC stock champion

25/01/2019
by Rc Fanatix
Kalantzakis Giorgos is the XrayRacingSeries'18 touring car stock champion.

XRS'19 TC modified rd1 winner

25/01/2019
by Rc Fanatix

Greek XRS TCmodified champion Dimitris Ioannidis continues and won the XRS'19 rd1.
Chassis- Xray T4 19
Motor- Hobbywing V10 G2 4.5T
Esc- Hobbywing XR10
Batteries- EZ Power 8200 7.6V
Tires- LRP Vtec 32
Radio/Servo- Sanwa Mt4-s/Pro Amps
Bodyshell- Montech Racer

Driver's remarks:
Dimitris' T4 is equipped with the following optionals: low friction belts, low friction pulleys, alu ball bearing holders, solid axle steel outdrives, graphite front C-hubs, front progressive springs and aluminium steering bell crank.

XRS'19 rd1 1/12 winner Chris Kidis

24/01/2019
by Rc Fanatix
XRS'19 rd1 1/12 winner Chris Kidis
Chassis – Xray X12 2018
Motor – Hobbywing 4.5T V10 G2
ESC – Hobbywing XR10 PRO 1S
Batteries – EZ 8000mAh 1S
Tires – contact (control)
Radio/Servo – Sanwa/Sanwa
Bodyshell –Protoform AMR-12